Μόνωση Δώματος

Με τον όρο μόνωση δώματος αναφερόμαστε στις  εργασίες που χρειάζονται, ώστε να προστατευτεί του εκάστοτε κτίριο από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, η βροχή και η υγρασία.

Η θερμομόνωση δώματος, θεωρείται απαραίτητη για την προστασία του κτιρίου από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, διατηρώντας το ύψος της σε φυσιολογικά επίπεδα.

 

Οφέλη της μόνωσης δώματος

Οι μονώσεις δωμάτων ή θερμομόνωση είναι πλέον απαραίτητη στην κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου, αφού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ποιοτικής διαβίωσης. Για αυτό και ο Εθνικός Κτιριοδρομικός Κανονισμός ορίζει υποχρεωτική την θερμομόνωση των κατοικιών κατά την κατασκευή τους. Για τον ίδιο λόγο όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες φροντίζουν να εκσυγχρονίσουν τα παλαιά τους σπίτια, ώστε να εξοικονομούν και περισσότερη ενέργεια. Με μια σωστή μόνωση δώματος εξασφαλίζουμε:

  • Πολύ μικρές απώλειες θερμότητας έτσι ώστε εύκολα να έχουμε την επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρισμού ή πετρελαίου. Ειδικά από την ταράτσα ένα σπίτι χάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμικής ενέργειας.
  • Πολύ μικρή είσοδο θερμότητας από τις μονωμένες επιφάνειες, έτσι ώστε εύκολα να έχουμε δροσιά, με λιγότερη βοήθεια κλιματιστικών.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους τεχνίτες και σε προσιτές για την εποχή τιμές μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.